Cos (gol) 0

     Solutii profesionale pentru mocheta tip rola, mocheta tip dale, mochete si covoare PVC, Dale PVC, pardoseala suprainaltata pentru interior, pardoseala suprainaltata exterior Deck, pardoseli sportive de interior si exterior.

     Exclusive Office Solution ofera solutii profesionale pentru vanzare si montaj: mocheta tip rola, mocheta tip dale, mochete si covoare PVC, Dale PVC, pardoseala suprainaltata pentru interior, pardoseala suprainaltata exterior Deck, pardoseli sportive de interior si exterior.

Mocheta Rola

Mocheta de tip rola este o pardoseala simpla dedicata amenajarii spatiilor interioare, fiind utilizata cu succes in hoteluri, cladiri de birouri, sali de cinema, de spectacole, dar si in spatii rezidentiale.

Avand in vedere varietatea de modele, culori si texturi, mocheta de tip rola poate fi adaptata oricarui tip de spatiu, conferindu-i eleganta, creand senzatia de confort si punand in evidenta anumite componente precum mobila sau decorul peretilor.

image043.jpg 

In functie de tipul de spatiu in care urmeaza sa fie amplasata, dar si de intensitatea traficului, se recomanda alegerea mochetelor din materiale specifice. Exista o varietate de modele confectionate din materiale naturale precum fibra naturala, lana, bumbac sau in, dar si din plastic reciclat sau fibre sintetice precum polipropilena, poliamida sau nylon.

Mocheta este usor de montat si intretinut si este utila pentru persoanele cu alergii. Folosita in mod adecvat in spatii industriale si rezidentiale izoleaza fonic, diminueaza riscul de alunecare si ajuta la economisirea costurilor alocate incalzirii.

 

Mocheta Dale

Mocheta de tip dale sau modulara este o pardoseala simpla pentru spatiile interioare, fiind utilizata cu precadere in cladiri de birouri, banci, gradinite sau scoli, precum si in alte tipuri de cladiri comerciale si administrative.

Este confectionata in forme patrate sau rectangulare care se pot combina in diverse moduri pentru a obtine modele inovatoare, clasice sau moderne, in culori multiple, astfel incat sa scoata in evidenta elementele dorite din spatiul in care este montata. Este foarte ofertanta din punct de vedere cromatic si al designului, piesele putand fi combinate astfel incat sa se obtina mereu modele noi.

Mocheta de tip dale se remarca prin anduranta la trafic extrem, durabilitate, o foarte buna conservare a aspectului si usurinta in curatare. Este confectionata din polipropilena fiind dedicata spatiilor cu trafic mediu spre intens sau din poliamida, pentru zonele cu trafic intens si extrem.

Are o capacitate sporita de absorbtie fonica si de mentinere a confortului termic, ajutand la economisirea costurilor alocate incalzirii. In plus, este foarte usor de montat si de intretinut si este durabila.

Covor PVC

Covorul PVC sau linoleum PVC este un tip de pardoseala moderna care sporeste confortul si confera senzatia de caldura, fiind potrivit pentru aproape orice tip de spatiu si avand calitati superioare altor tipuri de pardoseli clasice. Covorul PVC este recunoscut pentru aspectul sau estetic deosebit, pentru rezistenta mare in timp, dar si pentru ca poate fi curatat si dezinfectat foarte usor.

Covorul PVC este o pardoseala reusita, uniforma, fara denivelari. Este rezistent la agenti chimici, este tratat antibacterian si antifungic, are proprietati antimicrobiene, conductive si antistatice, este antiderapant si bun izolator termic si fonic. Este rezistent la trafic intens, are o durabilitate  foarte mare, prezinta rezistenta la alunecare, absoarbe zgomotele, iar culoarea sa rezista in timp. Nu are unghiuri drepte la imbinarea cu peretele si nici rosturi in care sa se acumuleze resturi, permitand curatarea riguroasa si eliminarea mizeriei si a microbilor.

Se foloseste cu precadere in spatiile sanitare, de tipul spitalelor, clinicilor, salilor de operatie, laboratoarelor de analize, saloanelor, cabinetelor medicale sau stomatologice, in sali de asteptare, holuri, dar si in industria alimentara in brutarii, laboratoare de cofetarie si patiserie, carmangerii, in spatii comerciale, birouri, universitati, scoli, gradinite, bucatarii profesionale, sedii de firma, magazine si depozite, mijloace de transport in comun etc.

Dale PVC

Dalelele PVC sunt pardoseli inovative care se remarca printr-un design decorativ si rezistenta la uzura. Au un aspect deosebit, similar ca design si dimensiune cu gresia, piatra si chiar parchetul. Au multiple caracteristici care le recomanda pentru amenajarea moderna a spatiilor: au o rezistenta sporita la alunecare pe plan drept si inclinat, au proprietati antistatice, sunt rezistente la abraziune, zgarieturi, pete si murdarie si pot fi folosite inclusiv pentru spatii incalzite prin pardoseala.

Dalele PVC se instaleaza usor si repede. In plus, rezista in timp, pot fi curatate si dezinfectate usor, sunt tratate antibacterian si antifungic si sunt rezistente la agenti chimici. Au proprietati ignifuge si izoleaza fonic si termic. Sunt destinate spatiilor comerciale, cafenelelor, fast-food-urilor, restaurantelor si altor tipuri de spatii cu trafic moderat-intens.

Pardoseala suprainaltata

Pardoseala suprainaltata reprezinta un element de baza in realizarea spatiilor de lucru evaluate, unde sunt necesare diverse instalatii sau cabluri (electrice, de iluminare, retele de fluide, telefonice, telematice etc.), astfel incat accesul la acestea sa fie posibil oricand este nevoie.

Acest tip de pardoseala este din ce in ce mai folosit pentru cladiri de birouri, sali de spectacole, sali de conferinte, studiouri TV, showroom-uri, laboratoare etc.

Pardoseala este formata dintr-o structura metalica care permite suprainaltarea de la minimum 4 cm, la maximum 150 cm si din panouri din lemn sau materiale inerte cu dimensiuni de 60 x 60 cm. Peste panouri se aplica stratul de uzura care se poate realiza dintr-o gama variata de materiale: mocheta, PVC, lemn, cauciuc etc.

Deck

Pardoselile suprainaltate pentru exterior sunt sisteme create din placi modulare asezate pe suporti din polipropilena dedicate amenajarii spatiilor precum terase, balcoane, alei de traversare, promenade, faleze, pardoseli pentru localuri in aer liber, paliere si scari de gradina, parcari, alei de golf, pontoane si podete sau chioscuri de gradina.

Pardoselile exterioare ajuta la izolarea spatiilor, inlaturand probleme precum infiltratiile, implica o serie de costuri scazute de intretinere si se curata usor. Se remarca prin rezistenta mecanica la indoire, uzura, umiditate, foc, radiatii ultraviolete si decolorare, mucegai, insecte si la temperaturi extreme si variatii mari ale acestora.

Pardoselile exterioare sunt caracterizate de un aspect placut si durabilitate, conferind spatiilor in care sunt montate un aer confortabil si relaxant. Se instaleaza repede si usor si contin placi, elemente de substructura, cleme si elemente de margine.

Sport Outdoor

Pardoselile sportive de exterior sunt solutii durabile si inovatoare dedicate amenajarii spatiilor exterioare pentru practicarea sporturilor, fiind rezistente la intemperii. Sunt pardoseli certificate de catre Federatiile Internationale si de catre Uniunea Europeana, fiind acreditate cu Certificate de Conformitate CE. Sunt testate privind emisiile AgBB/DIBt, asigura confortul si protectia jucatorilor si conditii de joc excelente.

Pardoselile de exterior sunt variate, din materiale de o calitate exceptionala, in functie de destinatia acestora: gazoane sintetice, cauciuc sau tartan folosit pentru terenurile multisport sau pentru pistele de atletism.

Gazoanele sintetice asigura confort in timpul jocului si in functie de tehnologiile folosite – cu sau fara infill de nisip –  au capacitatea de a mentine sau de a recapata verticalitatea firului de iarba, faciliteaza deplasarea mingii si plasarea piciorului sub minge, depasind performantele obtinute pe un teren din iarba naturala si avand o durabilitate crescuta. In plus, mentin proprietatile de joc pe toata durata unui an, indiferent de conditiile meteo, retin umezeala, permit terenului sa se raceasca in mod natural, se pot instala rapid, au o aderenta buna, o suprafata dreapta si stabila, un aspect natural si implica o serie de costuri de mentenanta scazute.

Pistele de atletism, terenurile de tenis si terenurile multisport au proprietati elastice, sunt rezistente, usor de intretinut si de reinnoit, iar unele dintre ele au caracteristici ecologice. Sunt sigure atat pentru jucatori profesionisti, cat si pentru amatori, diminueaza absorbtia socurilor si riscul de ranire si sunt adecvate pentru atat pentru competitii nationale, cat si internationale.

Sport Indoor

Pardoselile sportive de interior reprezinta solutii inovatoare si durabile destinate amenajarii terenurilor multisport de interior pentru practicarea sporturilor precum baschet, handbal, volei, tenis si a activitatilor derulate in sali de fitness, sali de aerobic, sali polivalente.

Pardoselile au certificari privind standardele de performanta impuse de Federatiile Internationale si de Uniunea Europeana, fiind acreditate cu Certificate de Conformitate CE. Sunt testate privind emisiile AgBB/DIBt, asigura confortul si protectia jucatorilor si conditii de joc excelente.

Sunt ideale pentru salile cu destinatii multisport si multiactivitati, fiind rezistente la trafic intens. Au un design modern si inovativ si suprafete create din materiale precum PVC sau poliuretan, adecvate anumitor tipuri de sport, o mare parte dintre ele fiind dedicate utilizarii multifunctionale.

Terenurile astfel amenajate sunt sigure atat pentru jucatorii profesionisti, cat si pentru amatori, conferind protectie antiderapanta, absorbtia socurilor si diminuand riscul de ranire a picioarelor sau a spatelui datorita proprietatilor elastice si de rezistenta mecanica si rezistenta la uzura. Suprafetele sunt lipsite de imperfectiuni, igienice si usor de curatat, iar unele dintre ele pot fi reamenajate rapid, fara costuri semnificative.

Pentru oferta personalizata ne puteti contacta la adresa de email: daniel.cucu@exclusivonline.ro  sau  telefon: +40723196100