Cos (gol) 0

Solutii integrate de amenajare a spațiilor de lucru pentru birouri și spații publice cu mobilier de birou, solutii acustice și o varietate de produse arhitecturale.

Exclusive Office Solution ofera servicii integrate de amenajare a spațiilor de lucru pentru birouri și spații publice cu mobilier de birou, solutii acustice și o varietate de produse arhitecturale.

În ultimii ani, metodele și instrumentele de lucru s-au schimbat foarte mult. Ascultam cu atentie pentru a intelege nevoile clientilor nostri si planificăm interactiv ceea ce funcționează cel mai bine pentru ei.

Un scaun de lucru bun sprijină nu numai persoana care stă pe scaun, ci și munca munca acesteia. Deși caracteristicile ergonomice ale scaunului se bazează întotdeauna pe un design atent, atingerile finale se fac cu ajustări personale. Aceste ajustări trebuie să fie variate și ușor de utilizat - mai ales atunci când același scaun are mulți utilizatori.Un scaun de lucru este o parte integrantă a designului interior al unui birou.

 

Pentru utilizator, un birou este totuși adesea mult mai mult decât o piesă de mobilier. Într-un birou aglomerat, acesta poate fi un paradis personal sigur, marcând teritoriul cuiva. Cu alte cuvinte, în plus față de rațiune, există o mulțime de emoții atașate la un birou și acest lucru trebuie luat în considerare atunci când faceți selecția.

Studiile au arătat că una dintre cele mai mari distrageri în biroul de birouri este sunetul celor care vorbesc. Aplicând materiale de umplere a sunetului pe panouri acustice, mișcarea sunetului de la o stație de lucru la alta poate fi prevenită în mod eficient într-un birou în plan deschis.

Panourie acustice oferă soluții pentru diviziunea spațială flexibilă. Caracteristicile acustice ale ecranelor absorb sunetul, oferind un loc plăcut și pașnic pentru lucru.

 

Punem mare pret pe calitatea produselor si cream impreuna cu clientii nostri proiecte care sa puna in valoare atat utilitatea produselor cat si personalitatea acestora.

Pentru oferta personalizata ne puteti contacta la adresa de email: daniel.cucu@exclusivonline.ro  sau  telefon: +40723196100