Cos (gol) 0

Solutii eficiente pentru partitii realizate din Sticla, Gips Carton, tamplarie aluminiu si PVC

Exclusive Office Solution ofera servicii de compartimentare pentru spatiile de birouri, personalizate in functie de necesitati, astfel incat sa raspunda cerintelor domeniului in care se activeaza.

Compartimentarile din Sticla, Gips Carton si cele din tamplarie PVC sunt extrem de appreciate pentru spatiile de tip Open Space deoarece, aceste solutii permit o compartimentare eficienta.

 

In alegerea compartimentarilor se tine cont in primul rand de aspectul general, de finisajele
si de suprafata. 

Uneori o utilizare inteligenta a partitionarii spatiilor poate asigura senzatia de inaltime si spatiu, necesare confortului sau pentru realizarea unui mediu de lucru eficient.

De asemenea in compartimentarea spatiilor de lucru sau de locuit, trebuie sa se tina cont si de aspectul sigurantei, sistemele noastre de partitionare asigurand rezistenta la foc in functie de nevoile clientilor.
Izolarea fonica reprezinta un aspect foarte important intr-un spatiu de lucru sau de locuit, unde se realizeaza activitati diferite, iar in anumite cazuri sunt necesare sisteme de compartimentare cu o izolare fonica ridicata. 

Exclusive Office Solution  vine in intampinarea fiecarui client cu solutii personalizate de compartimentare, adaptate mediului de lucru si spatiului ce trebuie configurat.

Compartimentari cu Peretii din sticla

Peretii din sticla asigura un grad de luminozitate naturala foarte mare, senzatia de spatiu si confort. Delimitarea spatiilor de lucru este atragatoare si da senzatia de mai putina rigiditate atunci cand se foloseste sticla.

 

Sticla poate fi sablata pentru cazurile cand sunt necesare spatii ce necesita un nivel ridicat de intimitate sau poate fi colorata pentru a spori dinamismul si starea de bine.

 

Compartimentari cu pereti din Gips Carton

O solutie simpla de separare a zonelor cu cerinte mari in ceea ce priveste proprietatile fizice si structural

Compartimentari cu pereti din Gips Carton umpluti cu vata minerala- acestia sunt o solutie simpla de separare a zonelor cu cerinte mari in ceea ce priveste proprietatile fizice si structurale:

Se obtin parametrii excelenti de izolatie fonica prin combinarea avantajoasa a structurilor usoare, duble, cu izolatie din fibra minerala.

Se obtin valorile necesare si recomandate pentru parametrii de izolatie termica;

Materialele de izolatie, bazate pe fibre minerale sunt incombustibile - cand sunt combinate cu sisteme de partitie, din gips carton, partitiile isi imbunatatesc proprietatile de rezistenta la foc, iar aceste valori variaza in functeie de necesitatile beneficiarului.

Reducerea semnificativa a greutatii structurii de compartimentare, in comparatie cu peretii solizi, care au parametri fizici si structurali comparabili;

Montare simpla si uscata.

Compartimentari din Tamplarie aluminiu si PVC cu sticla si geam termopan

Sisteme de ultimă generație din aluminiu și PVC pentru orice aplicație arhitecturală

Produse moderne pentru orice arhitectura

 Acest produs este disponibil pentru mai multe categorii de utilizare, cum ar fi:

Tâmplărie din aluminiu cu geam termoizolant,pereti cortina, luminatoare, winter garden, pergole, compartimentări interioare pentru birouri și spații publice, ferestre și uși batante de exterior sau interior din aluminiu cu barieră termică, ferestre pivotante, uși culisate cu ridicare, uși glisante, uși tip armonică, lucrari din sticlă securizată, compartimentări birouri cu sticlă securizată, vitrine și uși din aluminiu sau sticlă securizată pentru magazine, obloane din aluminiu cu lamele mobile, sisteme de umbrire, parasolare, balustrade, tâmplărie din PVC, ferestre și uși din PVC cu geam termopan

Pentru oferta personalizata ne puteti contacta la adresa de email: daniel.cucu@exclusivonline.ro  sau  telefon: +40723196100